Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - AlanJB

Pages: 1 ... 11 12 [13]
301
Support and Feedback / Re: Repeat Error Messages in Log
« on: May 01, 2016, 16:57:00 »
Thanks - I'll stop worrying.

302
Support and Feedback / Re: Enumerate Open Explorer tabs
« on: May 01, 2016, 16:56:19 »
Thanks Mathias.

"MC.CloseAllTabs DONOTASK " was exactly the kind of functionality  I was hoping for.

Looking forward to the next release  :D

303
Support and Feedback / Enumerate Open Explorer tabs
« on: April 30, 2016, 18:08:39 »
Is there a way to Enumerate all open Explorer tabs?

For example, if I have (say) 6 open, locked tabs in the left panel and I want to unlock them all.

I have a Multi Script that works, but it relies on a fixed number of open tabs.

Alternatively, is there a way to close all tabs without being prompted to unlock each locked tab?

TIA

304
Support and Feedback / Re: Repeat Error Messages in Log
« on: April 30, 2016, 18:03:39 »
Have you had a chance to look at this yet, Mathias?

305
Support and Feedback / Re: Repeat Error Messages in Log
« on: April 27, 2016, 10:27:19 »
The errors result from configuring the Explorer panel UI!

Steps to reproduce:

Create new folder c:\temp - unzip MC 64-bit portable into it
Start MC & select 'MultiCommander style'
Configuration -> Core settings -> Logging:  set Application log to Debug Level
Restart MC & check log - all is well
Configuration -> Explorer settings -> Layout:  uncheck all 6 Button check boxes (at the bottom)
Restart MC & check log - multiple "FAILED to Create UI Interface. Wrong IID or invalid handle" errors

HTH

306
Support and Feedback / Re: Repeat Error Messages in Log
« on: April 27, 2016, 09:44:02 »
OK - here's what I did:

Made sure all Plugins/Extensions are enabled (I had disabled a couple I would never use)
Rebuild config
Shut down MC
Deleted all logs
Ran MultiUpdate - Force update + Show details.  No problems reported
Restarted MC.

The resulting log (Debug level) is attached as "2016-04-27-(2172)-MultiCommander - log.txt"

Let's hope it gives you a bit more information.

307
Support and Feedback / Re: Repeat Error Messages in Log
« on: April 26, 2016, 23:46:38 »
Hi Mathias.

Yes, I realised "Wrong IID or invalid handle" was not good  :-\

Unfortunately the log gives no clue to what the "Wrong IID's" are, or to what the "invalid handle" refers to, so I don't know what to fix or even look for!

I am running Portable and I updated using the built-in Multiupdate.  As I said, everything functions perfectly and the app loads my default config without issue (last few lines of log below).

Code: [Select]
2016-04-26 22:33:08.851 Creating ExplorerPanel UI, took 6 ms (0:0, 1:0, 2:0, 3:0, 4:0, 5:2, 6:0, 7:0, 8:1, 9:1, 10:0, 11:0, 12:0, 13:1, 14:1, 15:0)
2016-04-26 22:33:08.866 Application Ready!
2016-04-26 22:33:08.882 Checking if new version exists.

I load 9 explorer tabs at startup (6 on the left and 3 on the right) - these are the 9 locations I use 90%+ of the time.

I use a -F switch at startup to load "MC_Start.ini" which contains:

Code: [Select]
[PANEL_1]
Side=L
Active=1
Path=C:\Alan\
SortAsc=1
ViewMode=3
Locked=1
AllowSubPathChange=1

[PANEL_2]
Side=L
Path=C:\Zip\
SortAsc=1
ViewMode=3
Locked=1
AllowSubPathChange=1

[PANEL_3]
Side=L
Path=C:\Tools\
SortAsc=1
ViewMode=3
Locked=1
AllowSubPathChange=1

[PANEL_4]
Side=L
Path=C:\
SortAsc=1
ViewMode=3
Locked=1
AllowSubPathChange=1

[PANEL_5]
Side=L
Path=C:\Users\Alan\Documents\
SortAsc=1
ViewMode=3
Locked=1
AllowSubPathChange=1

[PANEL_6]
Side=L
Path=C:\Users\Alan\
SortAsc=1
ViewMode=3
Locked=1
AllowSubPathChange=1

[PANEL_7]
Side=R
Active=1
Path=D:\_Backups\
SortAsc=1
ViewMode=3
Locked=1
AllowSubPathChange=1

[PANEL_8]
Side=R
Path=D:\
SortAsc=1
ViewMode=3
Locked=1
AllowSubPathChange=1

[PANEL_9]
Side=R
Path=REG:\
SortAsc=1
ViewMode=3
Locked=1
AllowSubPathChange=1

Could that be the problem?

TIA

308
Support and Feedback / Repeat Error Messages in Log
« on: April 26, 2016, 19:29:28 »
My Logging Application level is currently set to "Debug".

Having cleared all logs before start-up, I see 54 entries in the log such as:
Code: [Select]
2016-04-26 18:12:18.417 FAILED to Create UI Interface. Wrong IID or invalid handle
2016-04-26 18:12:18.417 FAILED to Create UI Interface. Wrong IID or invalid handle

MC loads & initializes OK.  Any ideas what could be creating these entries?

TIA

309
Support and Feedback / Re: MC.XChangeSettings Documentation
« on: April 26, 2016, 18:10:22 »
OK Mathias, thanks.

I'll stop looking ;)

310
Support and Feedback / MC.XChangeSettings Documentation
« on: April 26, 2016, 15:09:11 »
(Sorry if this belongs under "Script", but I thought of it as a request for Help & Support).

Could some kind soul please point me at the detailed online documentation for "MC.XChangeSettings"?

Searching the MC site and Google finds nothing...

TIA

311
Support and Feedback / Re: MC not playing nice with mobile phone
« on: April 24, 2016, 15:42:07 »
Firstly, thanks for the replies (I forgot to add that to my last post - apologies - old age, I guess).

Secondly, I found the logging section for FS-Portable; I was looking in the wrong Menu tree (also old age).

Thirdly, I solved the "problem" -  the camera times out  ("hibernates") after a couple of minutes inactivity and so can't be read at all (poor memory due to old age).

312
Support and Feedback / Re: MC not playing nice with mobile phone
« on: April 24, 2016, 13:59:06 »
Well - a mystery indeed.

There was no option to enable logging under: Config > FileSystem Plugins > FS-Portable, so I enabled logging at the "core" level.

And the copy (and, indeed a delete)  from the camera succeeded!

Go figure  :-\

313
Support and Feedback / Re: MC not playing nice with mobile phone
« on: April 24, 2016, 12:41:41 »
I have a similar problem.

I am trying to copy photos from a Kodak camera using WPD.  I select all files, MC opens the copy dialog correctly suggesting the target panel as destination.

I click OK, the progress bar briefly appears then... nothing: no copy.  Likewise with drag & drop.

314
Script / Re: CopyFile has me Beaten
« on: April 22, 2016, 09:44:43 »
Thanks Jungle and Mathias: that did it.

You'd think that after 45+ years of programming I would have learnt to read the documentation more carefully...  :-\

315
Script / CopyFile has me Beaten
« on: April 21, 2016, 18:34:08 »
I am trying to write a hotkeyed command to copy the file in focus to the current path.  Can some kind soul please explain why this fails (the Debugger seems to have no issue with it)?

Code: [Select]
@var $file = GetSourceFocusPath();
@var $path = PathGetPathPart($file);
@var $name = PathGetNamePart($file, 1);
@var $ext = PathGetFileExtPart($file);
@var $copytext = $path + $name + " - Copy" + $ext;
CopyFile($path, $copytext);

316
Script / Re: Select All Files matching the Date of File In Focus
« on: April 20, 2016, 16:19:38 »
Thanks Mathias.

FormatDate() was what I was missing.

317
Script / Select All Files matching the Date of File In Focus
« on: April 20, 2016, 10:41:22 »
I have been using MC for about 2 weeks now & got my head around the configuration and even written a couple of custom commands.
Now I am stumped after a couple of days of scripting failure.  I feel sure that what I want should be achievable with MultiScript, but I cannot get it to work.

I simply want to select all the files in the panel with a Last Modified Date that matches that of the file in focus.

Has anyone accomplished this or can give me some pointers?

TIA

Pages: 1 ... 11 12 [13]